Ontdek Westende met Belcasa Mar Suites & Lofts

(apart)hotel Belcasa Mar Suites & Lofts

Ontdek de mooi ingerichte, en volledig uitgeruste hotelappartementen mét hotelservice Boek jouw zorgeloze vakantie in het gezellige centrum van Westende-Bad op 50m van de zee.

We maken ook deel uit van de icoonfietsroutes georganiseerd door Toerisme Vlaanderen en Westtoer. 

Beleef de Noordzee met Belcasa (apart)hotels

Westende is een gezellige en kindvriendelijke badplaats, vlakbij het bruisende Middelkerke met haar indrukwekkend nieuw casino Silt.

Kuier langs de prachtige, nieuwe wandeldijk te Westende.

Geniet alvast van onderstaande inspirerende video.

Verblijf in dit architecturale pareltje, de baken van Westende-bad. Logeer in één van de mooie appartementen, met terras.

Prachtige, zonnige hotelappartementen, gelegen aan de duinen, op wandelafstand van strand en zee met ondergrondse private parkeerplaatsen.

De gezellige hotelappartementjes van ons Belcasa Suitehotel bevinden zich centraal in Westende-bad, de ideale plek om één of meerdere nachten te logeren.

Logeer in deze mooie, rustig gelegen, ruime en zonnige hotelappartementen, aan de duinengordel van Westende, op wandelafstand van zee. Er is mogelijkheid tot het huren van een private, ondergrondse parkeerplaats.

Ontdek onze prachtige vakantiewoningen aan de Belgische kust.

Ons verhaal

Ons verhaal begon met Belcasa Suitehotel in 2013. 

Doorheen de jaren groeiden we uit tot een vaste waarde in de gezellige familiebadplaats Westende. 

In 2017 openenden we de Belcasa Family Suites & Lofts, ruime, nieuwe, doorloop appartementen met grote terrassen, zowel vooraan als achteraan, uniek en rustig gelegen aan de duinen.

In 2021 volgde dan de Belcasa Beach Suites & Lofts, een architecturale baken in Westende-bad gelegen vlak naast het Belcasa Suitehotel. In het Belcasa Beach is ook ons onthaal gevestigd.

Tot slot openden wij in 2023 Belcasa Mar Suites & Lofts, gelegen in hartje Westende-bad.

Al onze accommodaties hebben steeds aparte slaapkamer(s), een eigen keuken en badkamer en kunnen per nacht worden gehuurd en de hotelservice is steeds inclusief.

  

Logeer in aparthotel Belcasa Mar Suites & Lofts

Logeren in een aparthotel van Belcasa staat synoniem voor een zorgeloze vakantie in Westende-Bad. Wij bieden een zee aan beleving, comfort en diensten.

Bepaal zelf je aankomst- en vertrekdatum en reserveer een modern hotelappartement voor een ontspannende vakantie,

wij vezorgen dagelijks de hotelservice, die inclusief is.​​​​​​​

Boek bij Belcasa Mar Suites & Lofts

Receptie Belcasa Hotels
Meeuwenlaan 32
8434 Westende, België

Belcasa Mar Suites en Lofts

Andere accommodaties